tiistai 5. tammikuuta 2010

23 asiaa asiaa asiaa

Kun ensin googlaa 23 asiaa löytää paljon rakkaiden kurssitovereiden blogeja ja joitain vuoden 2008 blogeja 23 asiaan liittyen. Macen nimi vilkkuu siellä täällä ja jotain outoja sivuja joissa ei sisällööisesti löydy yhdistävää tekijää 23 asiaan mutta kuvailussa se näkyy. Muutamia kivoje yllätyksiä löytyi esim. flikkorissa oli lähipäivästä kuva. toisn enemmänkin olisi voinut olla - kuvia siis. Myös kirjastot.fi:ssä oli keskusteluissa mainostettu ja mainittu 23 asiaa.

Päätin "muuttaa tehtävää" ja hakea myös 23 things ja 23 saker kun kerran kielitaito niin pitkälle yleni. 23 sakerista löysin tietenkin Susannan blogin mutta myös Tukholman kirjaston 23 asiaa. Web 2.0 näkyy usein yhteydessä 23 asian kanssa niinkuin pitääkin.

En itse tiedä onko 23 asiaa vain kirjaston juttu, mutta todella monta kirjastosivua löytyy 23 asian alta. Mitää erikoisen kivaa ei löytynyt, 23 things on a stick oli hauska blogin nimi mutta valitettavasti suljettu. Myös Kansasin 23 asiaa facebookissa oli kiva ja tutustumisen arvoinen.

2 kommenttia:

  1. Tukholmalaisilla kurssin pituudeksi on otettu nimen mukaiset 23 viikkoa. Olisiko meillekin tuo ollut parempi tahti, vaikka onhan viimeisin tehtäväjulkaisun jälkeen pari kuukautta "ylimääräistä".

    VastaaPoista
  2. Tähän "23 roliga saker att lära om webb 2.0 - under 23 veckor" pitää tutustua. Ehkä pidempi aika olisi tosiaan tuonut mukaan iloa - nyt tuntui välillä tuskalta.
    Mutta kun aikaa toivottavasti joskus on aion lukaista sivua tarkemmin.
    Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista