tiistai 5. tammikuuta 2010

paula 2.0

Minulle 23 asiaa oli sosiaalista mediaa sanoman levittämistä. Voi jakaa ajatuksia, kuvia ja videonsa, olla tunnettu jos haluaa ja silti olla täysin tuntematon.

Sosiaalinen media ei ehkä ole kaikkien juttu mutta itse pidän 15 minuutin kuuluisuuden mahdollisuudesta. Voit julkaista videon youtubessa, mistä voi tulla suosittu video ympäri maailman. Voit saada satoja kavereita facebookin kautta ja ja uskon facebook treffeihin ympäri maailman. Voit julkaista musiikkia ja saada sitä kautta levytyssopimuksen. Nykyään kaikki voi tehdä itse ja levittää omia juttujaan helposti. Voit jopa julkaista kirjan netin kautta ja saada suoraa palautetta lukijoilta. Netissä ja koneen ääressä ei pidä elää, vaan sen kuuluisi helpottaa elämää ja sen 2.0 elämä tekee. 23 asiasta ja web 2.0:sta kannattaa ottaa kermat päältä ja olla stressaamasta lopuista.

Itse en ole MySpaceen sen kummemmin tutustunut ja SecondLife mietityttää kun on vielä first life vaihteessa. 23 asiaa on yhteisöllistä mediaa ja eniten sen takia kun teimme tehtäviä yhdessä ja muita auttaen ja niin aion 23 asiaa myös muille opettaa.

End of the beginning

1 kommentti:

  1. Samaa mieltä: kermat päältä ja elämää helpottamaan ilman turhaa stressiä. Siinä web2.0 ilo ja autuus.

    VastaaPoista