tiistai 8. joulukuuta 2009

Reflektoidaan vielä vähän

Kuvapankkia ja ja webinaareja miettiessä tajusin, etten opiskele vain itseäni varten. Joka kerta kun teen tehtäviä mietin jo valmiiksi miten voin käyttää oppimiani myöhemmin. Tarkoitukseni on siis käyttää ainakin melkein kaikkia aiheita mysö läppärikerhossa tai tietoiskussa ja siksi en ole kaikkia aiheita käynyt niin perusteellisesti kuin olisin toivonut. Palaan asiaan ja syvenyn pikkuhiljaa.

Tälläkin hetkellä mietin jos käyttäisimme kuvapalveluja ja liittäisimme kuvan kirjeeseen kurssilla tai voisimme pitää webinaarit kevättalvella kun ulkona on liukasta, eikä konetta viitsisi kantaa. 

Jos vain LibraryThing olisi suomenkielinen voisin tehdä sillä vaikka mitä.

1 kommentti:

  1. Hienoja sovellusideoita! Librarything on käännetty suurimmaksi osaksi suomeksi, mutta paikoitellen siellä on englanninkielisiä sanoja. Onneksi käyttöliittymätekstejä voi itse korjailla ja valmiiden käännöksienkin parantelu on helppoa.

    Kuvapalvelujen käyttö kirjaston järjestämissä koulutuksissa olisi siinä mielessäkin hyvä, että siinä samalla tulisi kerrottua tekijänoikeuksiin ja sisältöjen lisensointiin liittyviä asioita vähän niinkuin vaivihkaa :)

    VastaaPoista