tiistai 10. marraskuuta 2009

Delissimo osa 2

Library of congress: Näyttääpä paikalta missä on paljon kaikenlaista tietoa. Sivusto on myös kaunis ja mielenkiintoinen, palaan tutkimaan lisää. Tuo mieleen vanhanaikaisen kirjaston sähköisessä versiossa.

Google maps: Out of Helsinki asukkaana kätän paljon reittiopasta, mutta en vielä osaa hahmottaa koko Helsinkiä. Ensin siis etsin paikan, katson miten sinne pääsee ja sitten katson googlemapsista miltä siellä näyttää. Silti on tullut eksyttyä, mutta onneksi suuntavaisto sentään toimii.

Youtube&iPod: Näihin mainoksiin jäi koukkuun, en ollut nähnyt kuin pari aikaisemmin. Kuinka hyvin musiikinkuuntelu sopii työhön..?

2 kommenttia:

  1. hei, toi google maps oli mulle hyvä vinkki reittioppaan tueksi. Olen nimittäin viimeksi tänä aamuna hortoillut pelkän reittioppaan infon varassa.

    VastaaPoista
  2. Google maps on mielestäni loistava palvelu. Vaikka sitä ei käyttäisi reittioppaana, pelkästään paikkojen kuvien katselu sen kautta on mielenkiintoista. Itse katson paljon luontohjelmia ja jos niissä mainitaan kuvauspaikka olen saattanut käydä vilkaisemassa google mapsista paikan ilmakuvaa.

    VastaaPoista