perjantai 20. marraskuuta 2009

Keskustelufoorumit

Sain tehtävän tehtyä ennen viikon loppua! Jii. Pii.

Laitoin kommentin tähän keskusteluun:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/6238463#comment-33459363

Olen kolunnut eri keskustelupalstoja läpi ja on löytynyt mielenkiintoista luettavaa. Kirjakeskustelut ärsyttävät samanlaisuudellaan. Joku on lukenut hyvän kirjan ja kyselee vinkkejä samanlaisista, vastaajat kertovat mielipiteitään samasta kirjasta. Jos kyselee yleisesti, kirjoista puolet suosittelevat samoja kirjoja.

Keskustelupalveluja on paljon paljon paljon ja niistä löytyykin tietoa. Kerran kysyin eräässä keskustelussa lisätietoja ja vasta kun mitään ei kuulunut, huomasin ettei keskusteluun ole tullut uusia viestejä yli vuoteen.

Keskusteluista löytyy yleensä paljon mielenkiintoista luettavaa, mutta en ole itse aktiivisesti vastaillut. Jotkut on niin pitkiäkeskusteluja että jo lukemiseen menee aikaa. Voin kuvitella aktiivikeskustelijan kirjoittavan samaan keskusteluun sinne tänne kommentteja ja tekstejä. Itse en vain keksi mitään uutta. Mistäs sitä voisi keskustelun aloittaa.

Vielä plussat s24:lle. Juuri läppärikerhossa yritimme laittaa kommentteja mutta jostain syystä kukaan ei osannut laskea laskutehtäviä oikein.

Kiinnostuneet voivat käydä lukemassa viisaita sanoja Läpsykerhon keskustelussa:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8563321#comment-40567749

1 kommentti:

  1. Olen kyllä ihan samoilla linjoilla kuin sinä. Itse en kauheasti vietä aikaa palstoja lukemassa, mutta vielä vähemmän kommentoimassa niitä. Joku on jo aina ehtinyt sanoa oman miellipiteeni asiasta. Tiedonhakuun niitä käytän, riippuu tietty tiedontarpeesta. Vuodatus tai valitustarpeeseen taas en ollenkaan. Omassa intrassa kyllä joskus tekisi mieli.

    VastaaPoista