keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Kyllä kiitos keskustelen

Tähän väliin välibloggaus kaiken tapahtuman keskellä. Mietin monia asioita kurssista lähipäivän jälkeen ja ensimmäiseksi päätin, etten muuta blogiani ja kirjoituksiani. Ajattelin kirjoittaa maailman huonoimman blogitekstin, mutta aika ei sallinut.

Tämä tosiaan on ensimmäinen blogini ja kaikki on vain harjoittelua. Seuraavaan blogiin ajatelen sitten kaikki uudelleen - ehkä.

Keskustelupalstoista tiedän jopa jotain. Läppärikerhossa olemme opettaneet suomi24:ää ja luen mm. kirjaston keskusteluja. Olen taas kuitenkin niin antidatanomi, etten ole itse osallistunut. Tiedän, mutta en tee ja siksi en tiedä paljon mitään ja hups vaan olen 23asiaa kurssilla ja maailma valaistuu.

2 kommenttia:

  1. Tuossa on asennetta. Maailman huonoimman blogitekstin kirjoittaminen voisi olla vaikeaa, mutta tajuan fiiliksen. Blogi on sitä mitä haluamme. Me päätämme itse mikä meistä on hyvää, kohtuullista ja muita kiinnostavaa. Tämä ei ole mainostoimisto, emme ole myymässä itseämme. Käytämme blogeja inhimillisesti, kommunikointiin. Nyt tärkeää ovat omat kokemuksemme sos. median parissa. Ei tässä mitään koukkuja tarvita. Olemme aidosti kiinnostuneita asiasta, jonka parissa nyt elämme. Se riittää.

    VastaaPoista
  2. Niin, kyllä minäkin näen tämän bloggaamisen enemmän omista oppimistarpeista lähteväksi. Tulee siis kerrottua, mitä osaa ja mitä ei osaa sekä mitä on oppinut. Se ei välttämättä kiinnosta ketään, mutta ei se minusta ole silti ollenkaan huono päämäärä - siis tässä blogissa.

    Muutakinhan saa kirjoittaa, ja monet ovat halunneetkin laajentaa näkökulmaa isompiin asioihin. Niitä on ihan mukava lukea! Minusta on kuitenkin tällä hetkellä riittävän kivaa, jos joskus pystyy oppimishöpinän sekaan kirjoittamaan jotain kiinnostavaa.

    VastaaPoista