perjantai 27. marraskuuta 2009

Galtsu

Yksi ja ainoa syy, miksi en ole galtsussa on, että tutustuin koko palveluun hieman liian myähään. Tunnen monia jotka ovat käyttäneet galtsua, mutta sen käyttö hiipuu 20 ikävuoden jälkeen poikkeuksetta, ainakin niillä joita tunnen. Kuulun siihe sukupolveen minkä Facebook on valloittanut.

Pidän galtsusta ja olen pitänyt esitelmää siitä kuinka hyvä palvelu se on. Facebookissa voi saada ystäviä ympäri maailman ilman, että koskaan tapaa heitä ja siksi on ehkkä helppoa kirjoittaa mitä tahansa omalle seinälleen jne. Pidän galtsun suomalaisuudesta ja sen valvonnasta ja silti se on tyylikäs ja houkutteleva kuin kunnon nuorisotalo. Mutta täytyy tunnustaa, olen itse liian vanha galtsun käyttöön.

1 kommentti:

  1. Täytyy tosiaan toivoo menestystä suomalaisille palveluille kuten Galtsulle ja Habolle. Tunnen olevani jopa liian vanha käyttämään Facebookia, vaikka äitinikin on siellä. No ei, mut mun ydinkaverini ei ole FB:ssä, yhteydenpitoon riittää sähköposti. Hyvä, että ehtii olla yhteydessä näihin parhaisiin kavereihin; ei ole kauheesti tarvetta laajenella piiriä.
    Viltsu

    VastaaPoista