tiistai 3. marraskuuta 2009

Tilattu, kokeiltu, köykäiseksi todettu

Nyt on rss-lukijassa kaikki mahdollinen mitä pitääkin. Selasin syötteitäni ja laitoin ampparit välilehteen ja blogeja kirjanmerkkeihin.

Ymmärrän rss-syötteiden pointin, kun kaikki on samassa paikassa, mutta jotta itse voisin nauttia syötteiden annista, pitäisi niitä olla paljon vähemmän.

Syötteet voittavat hakuammunan, selailun ja etsinnän, mutta syötteiden määrä pilaa tunnelman. Tilasin Helmetistä pari uutuuslistaa ja jokainen nide on erikseen. Toivoin, että syötteet kertoisivat kun uutta on tullut ja sitten voisi helposti klikata itsensä linkkiin. Mutta nyt uutta pukkaa niin paljon, ettei tietoa enää löydä.

2 kommenttia:

  1. Tervehdys Paula!
    Hieno blogi ja sen nimi mitä hauskin!Ehdin vasta nyt lukea tätä. Seuraavalla kerralla mesessä tuntuu jo tutummalta kun osaa yhdistää nimen ja blogin.
    Adalmiina

    VastaaPoista
  2. mullakin on kone kohta tukossa näiden syötteiden kanssa.
    mielenkiintoista tajuta miten sokea on. olen nimittäin käynyt säännölllisesti katsomassa HelMetistä, milloin uutuuslistat on päivitetty. en ole huomannut ollenkaan, että niitä voi tilata syötteenä!
    kuinkahan paljon sitä lipuu oikeasti tärkeää tietoa tajunnan ohi? vai onkohan niin, että muisti työntää väkisin tajuntaan, kun tarvetta ilmenee.
    muinoin kodissani syttyi tulipalo. en ollut koskaan ajatellut vaahtosammutinta, mutta siinä hädän hetkellä muistin nähneeni sellaisen taloyhtiömme pesutuvassa. sitä vaahtoa sitten hinkattiin lattioista seuraavana päivänä.

    mua ei muuten haittaa yhtään, vaikken tiedä kenen kanssa keskustelen. minulle riittää juuri nyt se, että olemme kaikki 23. muissa ympyröissä olen kyllä tarkempi.
    aila

    VastaaPoista